Kursus tilbud

Android-smartphone eller tablet Få styr på dens opsætning. Mangler du tips og tricks, så du bedre kan udnytte de mange funktioner? Har du nogle bestemte emner, du gerne vil høre om? Så er dette kurset for dig. Hjælp til MitID. Medbring din egen smartphone eller tablet. 10 gange.
iPad/iPhone Mangler du tips og tricks, så du bedre kan udnytte de mange funktioner? Har du nogle bestemte emner, du gerne vil høre om? Så er dette kurset for dig. Medbring din egen iPad eller iPhone. 10 gange.
IT-1 Til dem, som er på internettet, skriver mails, bruger netbank og NemID, men som gerne vil have mere glæde af pc’en i hverdagen. Her lærer du mere om de grundlæggende funktioner. 10 gange.
IT-2 Til dem, som gerne vil have bedre styr på pc’en og Windows 10 og 11: Få styr på dokumenter og billeder inkl. at lave en backup, udnytte e-mail- og kalenderprogrammet bedre og gemme interessante hjemmesider til senere brug. Hjælp til MitID. 10 gange.
IT-3 Til dem, som gerne vil have større glæde af pc’en. Især for dem, der har gennemført It 2- kurset og tilpasses kursisters ønsker. Hjælp til fx bedre sikkerhed, back-up inkl. fotos, streamingtjenester. Hjælp til MitID. 10 gange .
IT-Cafe Individuel hjælp til brug af pc, smartphone (iPhone/Android) eller tablet (iPad/Android) tilbydes. Hjælp til MitID. Ring og lad os få en snak om tingene.
Slægtsforskning for begyndere Vil du vide, hvem dine aner er? Du lærer, hvordan du kan søge i kirkebøger og folketællinger på nettet og bruge programmet Legacy på pc. Der kræves ingen forudsætninger, men kendskab til brugen af pc og internet er en fordel. Medbring egen bærbar pc. Programmer kan hentes på nettet.
Slægtsforskning for øvede Der kræves nogen kendskab til slægtsforskning, fx tidligere deltagelse i Slægtsforskning for begyndere. Der arbejdes med kirkebøger, folketællinger, lægdsruller og skifteprotokoller. Andre emner kan være digitale aviser og matrikelkort. Medbring egen bærbar pc.